Contact:

Fitnesscentrum Bodyfit
Schootenweg 2
1785 LV  Den Helder
Tel. 0223-630191

Website: www.bodyfitdenhelder.nl
Email: admin@bodyfitdenhelder.nl

Logo BF nieuw pngFitnesscentrum Bodyfit

* Sporten op een verantwoorde manier onder persoonlijke en professionele begeleiding.
* Sporten op een prettige manier, ongeacht gewicht, conditie, lichaamsbouw of leeftijd.
* Sporten op eigen tempo of op eigen niveau.
*Sporten in groepsverband of individueel.

De weg naar Fitnesscentrum is laagdrempelig en bedoeld voor iedereen die op gezonde wijze aan zijn of haar conditie wil werken. Er wordt gebruik gemaakt van apparatuur van de bekende merken Technogym en Gym 80.

Persoonlijk trainingsschema

Na een eerste kennismaking met de fitnessruimte, wordt een persoonlijke intake gepland. Op basis van individuele gezondheid, ervaring en doelstellingen wordt een uitgebalanceerd persoonlijk schema samengesteld. Om de training uitdagend en effectief te houden, moet je blijven variëren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kosteloos elke 6 weken een nieuw trainingsschema en/of voedingsschema te laten samenstellen.

Groepslessen

Aangetoond is dat mensen die meedoen met groepslessen gemotiveerder zijn en het sporten langer kunnen volhouden. En onze enthousiaste en professioneel opgeleide instructeurs helpen jou hierbij! We bieden vele Les Mills lessen aan, maar ook de nieuwste trend in fitnessland: Jumping Fitness (workout op trampolines), Zumba, XCore, Bootcamp, circuitstrainingen en High Intensity Interval Trainingen. Alles op 1 voordelig abonnement!

Extra faciliteiten

In de dames- en herenkleedkamers hebben we een sauna, dus na het intensief hebben getraind, kun je je spieren nog even lekker laten ontspannen. Tegen betaling is er ook een zonnebank.

Kijk ook eens op de website www.bodyfitdenhelder.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden die we bieden!