Logo-QsportsCafe-DEF

Bij een sportcomplex hoort natuurlijk een gezellig sportcafé! In het Q-Sportscafé kan men gezellig nazitten met een drankje en een kleine snack.

We zijn vanaf eind augustus tot ca. eind mei geopend van 18.30-00.00 uur op de maandag-, woensdag- en vrijdagavond als er wordt gezaalvoetbald.

De andere dagen kunt u eventueel ook terecht voor koffie, thee, een sportdrankje of een shake bij Fitnesscentrum Bodyfit. Bodyfit is op doordeweekse dagen geopend van 8.00-21.30 uur en in het weekend op zaterdag van 9.00-13.00 uur en zondag van 10.00-14.00 uur.

Uiteraard is Q-Sportscafé ook geopend tijdens evenementen, toernooien en festiviteiten welke worden gehouden in Quelderduijn.

Afhuren Q-Sportscafé voor een besloten feestje:

Heeft u een feestje te vieren en is uw huis te klein om alle vrienden en familie te ontvangen? Het is ook mogelijk om het café af te huren voor een feestavond. Vanaf 25 personen tot ca. 80 personen kan het café in overleg worden afgehuurd. We bieden een aantal all in-arrangementen aan met hapjes en drankjes (inclusief huur van het café en barpersoneel). Indien u toch andere wensen hebt, dan is dit altijd bespreekbaar.

Indien het mooi weer is, dan kunnen we het terras met zicht op het park, ook openstellen voor uw gasten.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Hans of Anett via het mailadres: info@qsportscafe.nl.

Afhuren Q-Sportscafé voor een vergadering:

Zoekt u een vergaderruimte? Ook dat is mogelijk in het Q-Sportscafé. In theateropstelling is er plaats voor 50 personen of in U-vorm met tafels plaats voor 12 personen + 3 personen aan de kop als spreker. Een geluidsinstallatie + microfoon en flipover is aanwezig. De locatie heeft gratis WiFi.

Stuur een mail naar info@qsportscafe.nl voor meer informatie en beschikbaarheid.