KDV EigenwijsKinderopvang Eigenwijs

Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving waarin zij zich prettig, veilig en op hun gemak voelen. Vanuit die veilige basis gaat uw kind op verkenning, zelf dingen doen en ervaren. In de omgang met andere kinderen verwerft uw kind spelenderwijs sociale vaardigheden. De omgeving is afwisselend, uitdagend en stimulerend. Zo kan uw kind zich ontwikkelen tot een creatief, zelfstandig en sociaal individu.

Kinderparticipatie
Dit betekent dat wij rekening houden met de mening, wensen en vooral interesses van uw kind. Kinderen krijgen de kans om actief mee te denken en invloed te hebben op hun eigen ontwikkeling. Het personeel zal hier vooral de ondersteuning en stimulans in bieden. Door op deze manier te werken willen wij:

  • Het zelfvertrouwen vergroten
  • Kinderen stimuleren tot zelfstandig nadenken
  • Kinderen uitdagen om met elkaar van gedachten te wisselen en te onderhandelen
  • Leren naar elkaar te luisteren
  • De betrokkenheid bij het groepsleven vergroten

Kies voor Eigenwijs!
Eigenwijs, kinderdagverblijf Den Helder biedt kleinschalige kinderopvang van uitstekende kwaliteit. Iedere dag een veilige basis voor ouder en kind. Ontwikkelingsgericht door gekwalificeerd personeel en aanbod in activiteiten binnen en buiten de groep. De ideale situatie voor u en uw kind!

Contact:

KDV Eigenwijs Den Helder

Schootenweg 2

1785 LV Den Helder

 

Telefoon: 0223-697649

Website: www.kdveigenwijs.nl

Email: info@kdveigenwijs.nl