Fitnesscentrum Bodyfit

Klein begonnen in de Roompotstraat, maar in de loop der jaren is Fitnesscentrum Bodyfit uitgegroeid tot een volledig en uitgebreid fitnesscentrum aan de Schootenweg 2 waar iedereen, van jong tot oud, van klein tot groot, van recreatieve tot fanatieke sporter, kan werken aan zijn/haar lichaam en gezondheid en zelf bepaald welke doelstellingen hij/zij daarbij heeft!

Daarbij kan ons professionele team je helpen met behulp van trainings- en voedingsadviezen!

Wij bieden fitness en cardio op hoogwaardig apparatuur en heel veel groepslessen, waaronder lessen van de wereldwijd bekende Les Mills. Onze groepslessen worden gegeven door ervaren, enthousiaste en professionele instructeurs. Naast de nieuwe fitness trend Jumping fitness (workouts op trampolines) kun je bij ons terecht voor RPM, XCore, Zumba, GRIT, BodyPump, BodyAttack, BodyFlow, BodyVivre, Circuittraining, Funboks, Buikspiertraining, Bootcamp en HIIT. HIIT. staat voor high intensity interval training en is een trainingsvorm van 30 minuten, waarin er getraind wordt in de maximale hartslagzone. Door in die hartslagzone te trainen word je supersnel superfit.

U leest het al, we hebben workouts voor verschillende doelstellingen. Of je nu komt om af te vallen of om op conditie te komen, wij hebben een training die bij jouw wensen past!

Ook kun je intern bij ons terecht bij onze voedingsconsulent, fysiotherapeut en masseur.

Wij bieden verschillende voordelige all in-abonnementen aan en ook voor bedrijfsfitness ben je bij het juiste adres bij Fitnesscentrum Bodyfit!

Kom eens langs om de sfeer te proeven, de drempel is echt niet zo hoog als je denkt! Uiteraard mag je altijd eerst een week proef draaien, hetzij in de fitness, hetzij in onze groepslessen.

Fitnesscentrum Bodyfit is een LERF gecertificeerd sportcentrum, wat inhoudt dat we voldoen aan de minimale kwaliteitseisen die van een professioneel sport-, bewegings-, fitness- en wellnesscentra verwacht mogen worden. Tevens zijn we aangesloten bij Fit!vak. Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de leden betekent sporten bij een Fit!vak erkend fitnesscentrum een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging, want de centra die zijn aangesloten bij Fit!vak zijn gekeurd en gecertificeerd. Als jij sport bij een Fit!vak centrum, ben jij verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.

Meer informatie over alles wat we bieden, kun je terug vinden op deze website of op www.bodyfitdenhelder.nl!

Graag tot ziens bij Fitnesscentrum Bodyfit!